Paso Adelante LL

 


Afbeelding invoegen

  Afbeelding invoegen

 

  Afbeelding invoegen

 

Paso Adelante betekent een stap voorwaarts en dat is zeker van toepassing op deze zoon van Blue Hors St. Schufro. Een correct gebouwde bodybuilder met veel kracht en afdruk in zijn manier van bewegen. Hij is handzaam en goed aan de maat. Zijn moeder is de elite sportmerrie Amelia LL (v. Parcival). De bij ons geboren hengstveulens mogen overigens bij ons in de opfok blijven. 

 

Peter Pan LL

 

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
 

 

Peter Pan LL is ons dit jaar laatst geboren veulen. We hebben hem niet voor niets deze naam gegeven, want hij stijgt echt op als hij gaat bewegen. Hij is een zoon van For Final (v. For Romance). Deze blikvanger won als vierjarige de sporttest in Münster-Handorf. Moeders vader van For Final is Dimaggio en iedereen heeft nog de nakomelingen van deze hengst op het netvlies staan op de verschillende WK’s Jonge Dressuurpaarden. De moeder van Peter Pan is sportmerrie Fiducia LL (v. Jazz). Dit veulen is een correct gebouwde bodybuilder met veel kracht en afdruk in zijn expressieve manier van bewegen. Daarnaast is hij voor zijn leeftijd heel goed aan de maat en, niet onbelangrijk, hij heeft een handzaam en zeer mensgericht karakter. 

 

Upcoming stars!

Binnenkort te koop een viertal gezonde, mooie, goed bewegende ruinen met hele fijne karakters. Ze zijn nu 2.5  jaar en hebben zich heel goed ontwikkeld. Op Landlust geboren en opgegroeid! Interesse? Neem contact op met ons: 06 28438547. 

Afbeelding invoegen

 

Farida

 

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

 

Farida is een fantastische tienjarige merrie met een topkarakter en een mooie uitstraling. Onder het zadel wil deze dochter van Valdez altijd haar best doen en haar amazone stapt geen dag op zonder plezier. Ze heeft een stokmaat van 1.73 m en een hele makkelijke manier van bewegen. Ze springt een goede wissel en heeft geen moeite met de overige oefeningen.  Moeder Aida liep succesvol in het Z2. Kenmerken van Aida die ze doorgeeft aan haar kinderen zijn: haar super werkwillige karakter, expressieve hoofd en mooi voorkomen.